STAAL-, ALUMINIUM- EN KUNSTSTOFBEDRIJF
VAN HENGSTUM B.V.
  • Houten
  • Montfoort
  • Amersfoort
Korte Schaft 17, Houten
T: 030-637 33 33

Kwaliteitsgarantie

Het leveren van vakwerk. Om u dit vooraf te verzekeren, krijgt u een kwaliteitsgarantie op ons werk en op de materialen en producten die wij daarbij gebruiken. Als lid van SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) en VMRG (Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche) tonen wij steeds aan te voldoen aan de criteria en kwaliteitsnormen die door deze instanties worden gesteld met betrekking tot ons werk, producten en de bedrijfsvoering.

VMRG

VMRG-Keurmerk
Van Hengstum bv is lid van VMRG, de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche. Het VMRG-KEURMERK® op onze producten staat garant voor hoge productkwaliteit. Wij verstrekken een VMRG-Garantiecertificaat, waarin conform de Algemene Voorwaarden van VMRG de garantie op onze leveringen en werkzaamheden is vastgelegd.


 Metaalunie

Metaalunie
Van Hengstum is lid van de Metaalunie. De Metaalunie is met meer dan 11.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Zij richt zich expliciet op metaalbedrijven tot ongeveer 100 werknemers in uiteenlopende sectoren. De Metaalunie levert branchekennis en adviseert leden op sociaaljuridisch, bedrijfsjuridisch, bedrijfseconomisch, fiscaal en bestuursrechtelijk gebied.


 KOMO

KOMO
Het KOMO-keurmerk staat garant voor hoge productkwaliteit. KOMO is een al meer dan vijftig jaar bestaand keurmerk dat wordt beheerd door Stichting Bouwkwaliteit (SBK). Een KOMO-gecertificeerd product of proces geeft direct de zekerheid dat een product of dienst voldoet aan de prestatie-eisen van het Bouwbesluit en de hedendaagse kwaliteitseisen van de markt. Gecontroleerd door geselecteerde certificatie-instituten die geaccrediteerd zijn door de Raad van Accreditatie (RvA) en een Licentieovereenkomst hebben afgesloten met Stichting Bouwkwaliteit.


 SKG

SKG
Van Hengstum bv is lid van de SKG, Stichting Kwaliteit Gevelbouw. SKG is een onafhankelijke certificatie-instelling in de bouwnijverheid en bewaakt voor circa 350 bedrijven de kwaliteit van hun productieproces en hun producten. De controle op de productie van aluminium, stalen en kunststof gevelelementen, alsmede op inbraakwerend hang- en sluitwerk en beglazingen wordt door de keurmeesters in de bedrijven uitgevoerd. SKG is beheerder van het 'sterren'-merk en licentie-houder van het KOMO-merk. 


Politiekeurmerk

Het Politiekeurmerk
Wij kunnen uw woning beveiligen tegen inbraak, waarbij het Politiekeurmerk Veilig Wonen® garandeert dat wordt voldaan aan hoge kwaliteitseisen van de nodige aanpassingen aan uw woning. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® is er voor iedereen. Of u nu eigenaar of huurder bent van een bestaande woning of een nieuw te bouwen huis of flat. U kunt inbrekers vóór zijn door uw woning aan te laten passen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Dit betekent bijvoorbeeld dat uw ramen en deuren zijn aangepast en dat de sloten van uw voordeur en ramen minder makkelijk te forceren zijn.


 Milieukeurmerk

Het Milieukeurmerk
Het keurmerk Milieukeur op onze producten staat garant voor een geringere belasting van het milieu. Daarbij wordt de gehele levensduur van het product beschouwd, van grondstof tot en met afdanking. De eisen van het milieulabel hebben betrekking op de gebruikte materialen, maar ook op verpakking en onderhoud.