Skip to main content

uitermate flexibel in toepassing

Producten uitgevoerd in aluminium

Aluminium producten zijn uitermate flexibel in toepassing. Het zijn hoogwaardig geïsoleerde elementen (passief huis*), slank, zonwerend en inbraak werend. Hoogglans, zijdeglans, mat of met structuur coating. Alle combinaties zijn mogelijk. Tezamen met een uitgebreide keuze aan hang- en sluitwerk is het haast onmogelijk om het - door u gewenste ontwerp - in aluminium niet te kunnen realiseren.

* Een passief huis is een zeer energiezuinige woning of gebouw met een erg comfortabel en gezond binnenklimaat.

de productlijn

Mogelijkheden van aluminium

Binnen onze productlijn aluminium leveren wij kozijnen, schuifpuien, deuren, vliesgevels, speciale glasconstructies voor interieur en exterieur, serres, balustrades, lichtstraten, vouwwanden en winkelpuien. Een zeer uitgebreid en stijlvol assortiment.

alles onder één dak

Onze werkwijze

Al onze producten worden voor productie digitaal uitgewerkt en getoetst aan de geldende normen. De hierbij vervaardigde tekeningen zijn voor productie, montage en aannemer identiek waardoor eventuele (ontwerp)fouten tot een minimum worden gereduceerd.

De productie van alle elementen vindt plaats in onze fabriek. Dankzij de samensmelting van een geautomatiseerd machinepark en zeer vakkundige productiemedewerkers leveren wij een constante hoge kwaliteit producten.

De montage van de kozijnen wordt verzorgd door één van onze eigen montage ploegen. Indien nodig wordt voorzien in de nodige hulpmiddelen als steigers en hijsvoorzieningen. Bij renovatieprojecten behoort het slopen en het afvoeren van uw oude kozijnen ook tot onze werkzaamheden. De montage gebeurt in goed overleg, waarbij overlast tot een minimum wordt beperkt.

Wilt u meer weten? Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op