Skip to main content

eindeloze ontwerp vrijheid

Stalen kozijnen

Of het nu is voor in uw woning of voor de buitengevel, stalen kozijnen zijn tijdloos.

Jaren 30 stijl, minimalistisch, stopverf of met glaslat. Door u zelf ontworpen of door ons bedacht. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

de productlijn

Mogelijkheden van staal

Binnen onze productlijn staal leveren wij taatsdeuren, schuifdeuren, geïsoleerde kozijnen, deuren, trappen, brandwerende kozijnen, serres, hekwerken, staalconstructies voor woningbouw en utiliteitsbouw.

alles onder één dak

Onze werkwijze

Al onze producten worden voor productie digitaal uitgewerkt en getoetst aan de geldende normen. De hierbij vervaardigde tekeningen zijn voor productie, montage en aannemer identiek waardoor eventuele (ontwerp)fouten tot een minimum worden gereduceerd.

De productie van alle elementen vindt plaats in onze fabriek. Dankzij de samensmelting van een geautomatiseerd machinepark en zeer vakkundige productiemedewerkers leveren wij een constante hoge kwaliteit producten.

De montage van de kozijnen wordt verzorgd door één van onze eigen montage ploegen. Indien nodig wordt voorzien in de nodige hulpmiddelen als steigers en hijsvoorzieningen. Bij renovatieprojecten behoort het slopen en het afvoeren van uw oude kozijnen ook tot onze werkzaamheden. De montage gebeurt in goed overleg, waarbij overlast tot een minimum wordt beperkt.

Wilt u meer weten? Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op