Skip to main content

Werken bij van Hengstum

– Monteur Buitendienst –

Monteur Buitendienst

Als monteur ligt het eindresultaat van ons werk in jouw handen! Mooie gevels maken is wat je doet. We zijn namelijk specialist in geveltechniek en we leveren maatwerk van hoge kwaliteit. In onze eigen fabriek produceren we o.a. ramen, deuren, kozijnen,schuifpuien, serres en gevels. We realiseren grote projecten in de (nieuw)bouw, winkelpanden, villa’s, maar ook renovatie voor particulieren. Omdat we specialistisch maatwerk leveren is ook voor jou als monteur geen dag hetzelfde.

Teamwerk
Je werkt altijd samen met een collega monteur. Je begint jou werkdag altijd op onze locatie in Houten om vervolgens samen op pad te gaan naar de klus van die dag. Als team doen jullie de montage bij de klant of opdrachtgever. Hier komt vakmanschap en creativiteit bij kijken. Je werkt niet alleen samen met je directe collega’s, ook heb je te maken met bijvoorbeeld de aannemer van een project. Voordat je start met de montage bekijk je de situatie en signaleer je tijdig knelpunten. Je bespreekt eventuele knelpunten met de klant en intern met collega’s. Waar mogelijk zoek je zelfstandig naar oplossingen.

De duur van onze projecten varieert van 1 dag tot enkele weken. Met jouw oog voor detail zorg je voor oplevering van hoge kwaliteit. Mooi werk en tevreden klanten zorgen dat jouw werkdag geslaagd is.


Familiebedrijf

Als monteur ben je veel onderweg in Nederland (veelal regio Utrecht), maar ben je ook regelmatig te vinden op onze locatie in Houten. Daar ontwerpen collega’s van kantoor de projecten. In onze eigen naastgelegen fabriek, bestaande uit een aluminium en staal productiehal, werken collega vakmannen. Omdat we een kleine organisatie zijn is er een grote onderlinge betrokkenheid en korte lijnen. Dat werkt wel zo prettig.


Over jou

Je voelt je thuis in een klein team en kunt goed zelfstandig werken. Uitdagingen ga je niet uit de weg, je bent nauwkeurig en werkt gestructureerd. Daarnaast beschik je over:

 • Een technische mbo opleiding niveau 3/4
 • Technisch inzicht en de kunde om tekeningen te kunnen lezen
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Een klantgerichte en zelfstandige instelling
 • VCA diploma en een rijbewijs B (en E)

Wij bieden

 • Een goed salaris (tussen de 1.800 – 3.300 bruto per maand) volgens cao Metaalbewerkingsbedrijf
 • Start met een tijdelijk contract en uitzicht op een vaste aanstelling
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar
 • Een werkgeversbijdrage van 50% voor jouw pensioen
 • Individueel opleidingsbudget en de ruimte om je te ontwikkelen
 • Leuke collega’s en een fijne werksfeer

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Alfred van Hengstum of Reinaud van Hengstum via 030-6373333.
Direct solliciteren? Stuur dan jouw CV en korte motivatie naar: sollicitatie@vanhengstum.nl.
De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek en meedraaien/kennismaken op de werkvloer.

Monteur Buitendienst

Wij zijn Van Hengstum